Registreer uw waarnemingen en deel deze met anderen!
 | Over WaakSaam.nl | Privacy | Wat gebeurt er met uw waarnemingen? | Overige info |
 
U bent niet ingelogd!
Gebruikersnaam:
 

 Wachtwoord:

 
Registreren | Uitloggen

Mijn waarnemingen

Mijn groepen

Mijn gegevens

Over WaakSaam.nl

Met deze website kunt u waarnemingen binnen een bepaald geografisch gebied registreren en u kunt die waarnemingen delen met anderen. Ook kan de website gebruikt worden om ervaringen over een bepaald onderwerp te registreren en te delen.

Voorbeeld van een toepassing: 

Motto van deze website is: Samen zie je meer dan alleen! Bijv. overlast in uw woonwijk. Door samen met uw buurtgenoten waarnemingen centraal te registreren bij Waaksaam.nl, kan er snel een beeld ontstaan van aard en omvang van die overlast.

Andere toepassingen?

Zie bij 'Overige info', 'Overzicht geregistreerde groepen'

Hoe werkt WaakSaam.nl?

Heel simpel. U klikt links hiernaast op de link 'Registreren' en U registreert uzelf door uw gegevens in te vullen. U ontvangt per ommegaande per E-mail een wachtwoord. Hiermee kunt u inloggen in WaakSaam.nl. U kunt zich vervolgens aanmelden als 'lid' van een groep. (N.B. als de groep nog niet bestaat dan kunt u er eenvoudig zelf een aanmelden). Nadat de moderator u per E-mail geregistreerd heeft als lid, kunt u uw waarnemingen melden in de betreffende groep. U kunt dan ook de waarnemingen van uw medegroepsgenoten bekijken.

Om anderen te attenderen op het bestaan van WaakSaam.nl dient u zelf actie te ondernemen. U kunt dit bijv. doen door een artikeltje in de buurtkrant op te laten nemen of u kunt uw buurtgenoten mondeling of per E-mail op de hoogte brengen.